Vättern Shorthanded Sailing

Watski2Star-Baltic +6 dgr

Posted by vatternsailing på maj 20, 2010

Idag vill jag slå ett slag för en konkurrerande blogg, nämligen Tangosailing, som samarbetar med Watski2Star-Baltic och bevakar tävlingen. Just nu så går man igenom startgrupperna och diskuterar vilka som kan tänkas ha chans till segern, lite kul läsning.  I morgon kommer turen till vår startgrupp och jag tror ju en del sedan tidigare på A31 SeaPaw med Engdahl/Lewander i besättningen. Vi får se hur Tangosailing tänker i morgon.

Här kan ni ta del av det uppskattade föredraget som Anders Lewander höll på Shorthanded Forumet under Allt för Sjön i våras.

Så hur ser då vädret ut för onsdagen och torsdagen idag då. Vi fick ju under dagen ytterligare ett tips hur man kan kolla upp de lite större vädersystemen hur de rör sig över vårt område på siten klart.se, tack för tipset Jesper. Nu sträcker sig prognosen till söndag kväll så vi får vänta några dagar till innan vi kan kolla på det.

Men för onsdagen så är det lite svajigare mellan prognosmakarna. Från att igår ha varit ganska överens om att det skulle blåsa nordligt runt 8 m/s så är buden nu mer åt nordväst eller väst och ngn tom på syd. Något lägre vindstyrka är man dock överens om, runt 4-5 m/s.

För torsdagen och Gotland ser det sedan ut att vara något liknande, de flesta prognoser säger sw och ganska svaga vindar runt 2-4 m/s. /Krister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: